Iranul este o țară atrăgătoare, intrigantă în Orientul Mijlociu

0
Price
De la1,500€
Price
De la1,500€
Full Name*
Email Address*
Your Phone*
Your Enquiry*
Salveaza in lista de dorinte

Adding item to wishlist requires an account

134
7 nopți
Disponibilitate : după cerere
Chișinău
Tehran

Detalii

Moștenitorul Persiei antice, Iranul îl întâmpină pe călător cu palate shah magnifice, pătrate spațioase și cupole de mozaic albastru. Magnificul Teheran și „jumătatea lumii” Isfahan, monumentele zoroastriene și Caspica

Locul de plecare și întoarcere

Chisinau International Airport (Google Map)

Timpul de plecare

3 ore înainte de zbor

Prețul înclude

 • Zborul avia din Chișinăului către Teheran prin Kiev (costul turului poate varia dependent de tarifele aeriene!)
 • Transferuri după program
 • Cazare în hotele de 3*
 • Excursii după program
 • Asigurare medicală
 • Viza

Prețul nu înclude

 • Cheltuieri personale
 • Excursii suplimentare
 • Tips pentru personal
Despre tur

Moștenitorul luxului Imperiului Persan, Iranul înflorește în fața călătorului cu cupole și ulcioare albastre, lighete pentru lucrări medievale și modele complexe de țesături prețioase, strălucire de bijuterii shah și revărsări de covoare de mătase. Contradictorie, dar atractivă, ospitalieră, dar severă – această țară nu ne-a îngrijorat inimile și mințile pentru primul secol, poate, chiar din momentul în care a răscumpărat moartea ambasadorului rus cu cel mai mare diamant. Iranul ascunde cea mai mare moștenire istorică, peisaje naturale magnifice, bucătărie bogată și obiecte rafinate din arta națională – și nu numai o vizită turistică standard, dar, de asemenea, o viață întreagă nu va fi suficient pentru a ști totul. Vizitând-o, visezi la un singur lucru – în viața următoare trebuie să te naști aici!

 • Hotele după program
 • Tehran: Mashhad hotel 3* sau Marlik hotel 3* sau hotel din aceeași categorie – pe 2 nopți
 • Isfahan: Safavi hotel 3* sau Part hotel 3* sau hotel din aceeași categorie – pe 2 nopți
 • Yazd: Mozafar hotel 3* sau Mehr hotel 3* sau hotel din aceeași categorie – pe 2 nopți
 • Shiraz: Arg hotel 3* sau Eram hotel 3* sau hotel din aceeași categorie - pe 1 noapte
Programul turului

1 zi - 30 decembrieChișinău - Kiev - Teheran

Sosire la Teheran prin Kiev de către companiile ucrainene Airlines PS-751 la ora 01:05 și transfer la hotel, peste noapte în Teheran.

2 zi - 31 decembrieTeheran - Kashan - Isfahan

După micul dejun, conduceți către Isfahan prin orașul Kashan, pe drum, vizitați Grădina Fin (Grădina Persană), casa istorică a comerciantului Browgerdi, vechea baie a sultanului Amir Ahmad și peste noapte în Isfahan.

3 zi - 1 ianuarieIsfahan

Excursie de o zi întreagă în Isfahan, vizită la biserica Vank, palatul Chehel Sotun, complexul Naksh e Jahan (site-ul UNESCO), inclusiv moscheile Imam și Șeic Lotfall, palatul Ali Kapu și bazarul Isfahan, podul Hajou și podul cu 33 de arcade, Peste noapte în Isfahan.

4 zi - 2 ianuarieIsfahan - Nain - Maybod - Yazd

După micul dejun, conduceți la Yazd pe drum, vizitați cea mai veche moschee Jameh și casa istorică a Pirnia din Nain, apoi continuați călătoria spre Maybod pentru a vizita vechiul castel Narin, Turnul Porumbeilor, vechiul lac de gheață, peste noapte în Yazd.

5 zi - 3 ianuarieYazd

După micul dejun, vizitarea obiectivelor turistice în Yazd, vizitarea Grădinii Dovlat Abad (Grădina Persană), Moscheea Jame, Templul de foc din Zoroastrian, muzeul apei, peste noapte în Yazd.

6 zi - 4 ianuarieYazd - Pasargade - Persepolis - Shiraz

După micul dejun, conduceți către Shiraz, pe drum vizitați mormântul mare al lui Cyrus (site-ul UNESCO) și ruinele palatului său din Pasargada, apoi continuați să vizitați Persepolis, acest mare complex UNESCO cu Naksh-e-Rostam și Naksh-i-Rajab. Peste noapte în Shiraz.

7 zi - 5 ianuarie Shiraz - Teheran (zbor)

După micul dejun, vizitați Grădina Eram (Grădina Botanică), Moscheea Nasir Al-Malk, Grădina Narenyesaytan, Mausoleul Hafez, Baza Wakil și Saray-e-Moshira, transfer la Aeroportul Shiraz prin zborul Mahan W5-1086 la 22: 30/23: 50 Sosire în Teheran, apoi transfer la aeroportul internațional. Nu există nopți în Teheran.

8 zi - 6 ianuarieTeheran - Kiev - Chișinău

La începutul dimineții sosirea pe aeroportul internațional pentru zborul înapoi la Chișinău via Kiev pe PS-752 la 05:15.

*Turul este prezentat la datele de Revelion 2019-2020.

Cu plăcere o să vă oferim alte date la cerere.!
Harta

Foto