Anul Nou fascinant la Paris: cum să-l petreci nemaipomenit

Atunci când Anul Nou este pe nas și senzațiile de tot ceea ce noi vă încântă sentimentele și dorințele, le oferim să le întruchipăm în ofertele noastre de Anul Nou. Aici veți găsi strălucire și delicii culinare și spectacole contemplative, nu numai în inima Parisului, ci și în călătoria pe Sena.
Pentru oferte de vacanță suplimentare pentru Anul Nou, vă vom oferi și opțiuni interesante.

BATO PARIZEN – BATEAUX PARISIENS
Petreceți momente de neuitat în timpul Anului Nou festiv, contemplând „orașul luminii” cu mai multe fațete la bordul navei, bucurându-se de felul de mâncare gastronomic al bucătăriei gourmet.

BATO MUSH – BATEAUX MOUCHES
Vă invităm să sărbătoriți Anul Nou pe una dintre nave – împreună, cu prietenii sau cu familia. La bord veți găsi o cină de gală în timpul unei plimbări pe râu pe fundalul Parisului de Anul Nou. Ridicați ochelarii sub ceasul de pe Sine! În timpul cina, cântăreții și muzicienii vor juca cu un program festiv excelent. Vă oferim să vă plimbați în atmosfera unei vacanțe și dacă doriți să dansați până dimineața!

CABARET LIDO – LIDO
Doriți ca sărbătorile de Anul Nou să fie amintite de mult timp? Petreceți-le în cabina Lido din Paris! Vă veți bucura de o cină extraordinară, însoțită de viori, un spectaculos spectacol de la Paris Merveilles, în compania fermecătorului Bluebell Girls și dansând până dimineața.

MOULIN ROUGE
Gloria acestui cabaret poate invidia orice instituție. Este cunoscut ca locul apariției formei moderne a dansului cancan. Aceasta este o atracție turistică, care oferă un spectacol de dans muzical pentru vizitatorii adulți din întreaga lume.
Și vă oferim să contemplați acest spectacol încântător în timpul aniversării de Anul Nou de ochelari de șampanie!

Lasă un comentariu