Hoteluri VIP pentru vacanța de Anul Nou în Dubai

Dacă preferați un brunch de familie sau o cină pentru a întâlni Anul Nou în Dubai, atunci planificați o vacanță într-un hotel de lux. Vă spunem ce program a fost pregătit pentru decembrie de către hotelurile Armani, Burj Al Arab, Ritz-Carlton și Waldorf Astoria. Aici sunteți ambele seturi de bucătari Michelin și cele mai bune vederi de pe terasă și muzică live cu cursuri de masterat pentru copii.

Cele mai bune vederi și serviciu impecabile în Burj Al Arab Jumeirah 

Silueta recunoscută a barcii de bărci Burj Al Arab este mai mult decât un hotel. Acesta este un simbol al modernului Dubai. Dar nu arhitectura face Burj Al Arab cel mai bun hotel din lume, ci serviciul său exclusiv. De la un șofer personal la volanul unui Rolls Royce până la un elicopter și o plajă privată, peste tot vă simțiți atenția și grija. Și în sezonul festiv, Hotelul Burj Al Arab Jumeirah a pregătit o mulțime de surprize.

În perioada Crăciunului, de la 24 până la 26 decembrie, restaurantele Burj Al Arab vor avea un meniu special. Aranjați o călătorie cu ocean în Al Mahara, unde bucătarul britanic Nathan Autlo vă va surprinde cu deliciile sale pe fundalul acvariilor din interiorul coralului.

Imprimați masa de obicei la nivelul următor va ajuta la meniul francez la Al Munraha și vederi magnifice Dubai, de la înălțimea de 200 de metri deasupra Golful Persic.

Se așteaptă o seară de neuitat, cocktail-uri neașteptate și vederi spectaculoase? Adăugați un pic de strălucire de Crăciun în aur la 27 bar.

Cu toate acestea, sezonul festiv din Burj Al Arab nu se încheie cu Ziua Boxului pe 26 decembrie. Înainte – 31 decembrie. În fiecare an, oamenii din toată lumea privesc cu invidie cum cel mai luxos hotel de pe planetă, la miezul nopții, luminează cu focuri de artificii. Imaginați-vă: în acest an cinați într-unul din cele mai bune restaurante din Dubai și apoi treceți încet pe terasa Burj Al Arab pentru a vedea frumusețea zgârie-nori strălucitori în persoană.

Seturi festive în restaurante: 24, 25, 26 și 31 decembrie

Pranzuri de prânz, mese și mese de ceai:
meniu de degustare 3-6 cursuri, meniu tradițional à la carte sau bufet, cocktail-uri suplimentare, șampanie

Preț: 495 – 995 AED($135 – $270) pentru persoană
Costul mesei de Revelion: de la 8815 AED ($2400) pentru persoană. Pentru copii de 4-11 ani – de la 200 AED($54).

Prețul cazarei:
 în perioadă de la 24 decembrie – 10 ianuarie de la $3780 cameră/zi.


Anul Nou romantic în Ritz-Carlton Dubai

Unde să întâlniți împreună Anul Nou în Dubai? Desigur, în Ritz-Carlton Dubai, cu vedere la Golful Persic, grădini luxuriante și ospitalitate orientală. Programul de vacanță Ritz-Carlton garantează momente de neuitat pentru dvs. și pentru cei dragi.

În ajunul Crăciunului, de la 8 decembrie până pe 25 decembrie, stai înapoi în confortabilul hol Ritz-Carlton. Aici, sub momente de Crăciun, timpul zboară, în timp ce admirați o casă de turtă dulce la o înălțime umană și sorbiți ceai cu turtă dulce.

În ziua de Crăciun, 24 decembrie, împărtășiți momentele magice ale Crăciunului cu cei dragi la seara festivă. În intervalele dintre spectacolul Tanura și dansul buricului, uitați de dietă și reveniți la bufet pentru o altă porție de dulciuri de fructe de mare și orientale.

La prânzul de Crăciun din 25 decembrie, organizați un tur al bucătăriilor deschise. Aici bucătarii pregătesc mâncăruri delicioase, printre care curcanul tradițional din siropul de arțar.

31 decembrie este momentul pentru a merge la una din petrecerile de Anul Nou. La ora 10, petreceți anul vechi în alb cu dans și cocktail-uri la La Baie. Și apoi sărbătoriți Anul Nou în stilul anilor 70 pe gazon sau stați în jurul focului de tabără de pe plajă în Palm Grill.

Apropo, dacă decideți să vă prelungiți vacanța la Crăciunul ortodox, atunci pe 7 ianuarie, Ritz Carlton va încânta întreaga familie cu un brunch delicios.

Seturi festive în restaurante: 23, 14, 15 și 31 decembrie

Costul brunch-ului 7 ianuarie:
395 – 590 AED ($108-$161 dolari) pe persoană.
Când rezervați un apartament pentru 7 nopți sau mai mult brunch ca cadou.

Prețul cazarei: în perioadă 24 decembrie – 10 ianuarie de la $1020 cameră/zi.


Sărbătoare pentru toată familie în Waldorf Astoria Dubai

În fiecare an, oaspeții de la Waldorf Astoria sunt fără cuvinte la vederea unui pom de Crăciun pe faimoasa alee a păunilor. Anul acesta, sezonul festiv va începe pe 8 decembrie, odată cu aprinderea solemnă a bradului de Crăciun sub cântece de Crăciun, cookie-urile de eggnog și de turtă dulce.

În fiecare an, oaspeții de la Waldorf Astoria sunt fără cuvinte la vederea unui pom de Crăciun pe faimoasa alee a păunilor. Anul acesta, sezonul festiv va începe pe 8 decembrie, odată cu aprinderea solemnă a bradului de Crăciun sub cântece de Crăciun, cookie-urile de eggnog și de turtă dulce de ghimbir.

24 decembrie, în ajunul Crăciunului, aruncăm o privire la petrecerea de pe plajă cu canapele, cocktailuri și seturi de DJ. Așteptați sosirea lui Moș Crăciun la ora 19.00 și apoi transferați-vă la cină la Social. Aici, bucătarul faimos Heinz Beck, proprietarul a trei stele Michelin, a pregătit deja pentru dvs. un set special de șase feluri de mâncare, în plus față de meniul italian. Toate acestea într-o atmosferă familială, dar foarte elegantă a unui Crăciun european.

25 decembrie, sărbătorim Crăciunul la maxim în restaurantul Mezzerie. Aceasta este o combinație de clasice occidentale cu motive arabice subtile, condimentate cu desert Red Velvet, performanță chitară și jocuri pentru copii.

31 decembrie, începeți să vedeți anul vechi cu melodii chic și jazz la Social și apoi mergeți la Palm Avenue pentru o petrecere în stilul „New York, New York”. Focuri de artificii, spectacole live ale unui grup muzical și dansuri vor decora Anul Nou.

Prima dimineață a Anului Nou va fi diferită dacă veți găsi puterea de a merge la micul dejun în Mezzerie. Hotelurile din Waldorf Astoria sunt bine-cunoscute pentru micul dejun consistent, așa că începeți cu mâncăruri continentale, apoi încercați ouăle tradiționale Benedict, iar la prânz puteți veni la un cocktail.

Ceai de Crăciun: 8 – 27 decembrie
Preț: 160 AED (de la $44) pentru persoană

Seturi festive în restaurante: 
24, 25, 31 decembrie
Brunches și cină de Crăciun, Cina de gală de Anul Nou: Set de 6 feluri, meniu tradițional à la carte sau bufet, vin extra, șampanie
Preț: de la 2119 AED (de la $577) pentru persoană

Mic dejun: 
1 ianuarie
Preț: 190 AED (от $52) pentru persoană.

Prețul cazarei: în perioadă 24 decembrie – 10 ianuarie de la $650 cameră/zi.


Elegantă călătorie gastronomică la Armani Hotel Dubai

Ospitalitatea arabă și luxul italian au fuzionat în hotelul Armani Dubai. În fiecare dintre cele 160 de camere și suită, filozofia „a doua casă”, inventată de Giorgio Armani însuși, este simțită viu. Stilul corporativ al marelui designer se manifestă prin elemente stricte de decor, mobilier confortabil de la Armani / Casa, o finisare elegantă din piatră naturală, piele și abanos. Această splendoare este situată pe 11 etaje din cea mai înaltă clădire din lume, zgârie-nori Burj Khalifa, la o plimbare de 5 minute de centrul de divertisment al Dubai Mall.

În Anul Nou, este deosebit de plăcut să primiți un cadou pe fundalul harului și simplității de la Armani. Și dacă mărirea înaltă merge mână în mână cu bucătăria gastronomică, atunci rotiți globul: în fața se află o călătorie gastronomică prin intermediul a cinci restaurante Armani din Dubai.

În Armani Ristorante, încercați pâinea prăjită de mătase, obrajii de vițel în glazura picantă și desertul de sferturi de semnătură. În restaurantul Armani Amal vă veți găsi pe o pistă culinară de cele mai bune feluri de mâncare indiene. Gustați rola de curcan, încercați scoici picante și bucurați-vă de mielul tocit.

Căutând ceva mai clasic, opriți-vă la trendul Armani Deli. O cină de risotto cu langoustine și tonă de tartă va fi completă cu un desert Monte Byako și budinca Pear Williams.

Prefer un meniu mai progresist? Ajungeți la o cină de Revelion la restaurantul Hashi. Meniul include tortoasa tortoasă cu caviar negru și friptura de vită cu sos teriyaki, iar pentru desert – budincă de ceai verde cu cremă bavareză.

Reside

În zilele de sărbătoare, se așteaptă un banchet cu arome mediteraneene, cu o bucătărie deschisă, un bar de fructe de mare și o expoziție de deserturi la restaurantul Armani Mediterraneo. Printre cele mai asteptate feluri de mâncare se numara supa de cremă de castane și carne de vită în stil Wellington cu budinca Yorkshire. Și, bineînțeles, nici un singur Crăciun în Armani nu este complet fără biscuiți de ghimbir, brioșe de migdale și fântână de ciocolată.

Seturi festive în restaurante: 24, 25 și 31 decembrie

Brunch de Crăciun, Cină de Revelion:
un meniu de degustare de 4-7 feluri de mâncare, un meniu tradițional a la carte sau bufet, băuturi nealcoolice și alcoolice
Preț: de la 808 AED(de la $220) pentru persoană

Prețul cazarei:
 în perioadă 24 decembrie – 10 ianuarie de la $925 cameră/zi.

În timpul sezonului festiv, seturile de restaurante din Dubai sunt vândute la fel de rapide ca și apartamentele din hoteluri. Prin urmare, pentru a ajunge la brunch-ul de Crăciun sau la petrecerea de Anul Nou, vă recomandăm să vă pre-selectați hotelul. Puteți rezerva programul preferat prin telefon +373 (79) 555 908

Lasă un comentariu