Hotel zilei în Paris: Hôtel Napoleon Paris 5*

HOTEL NAPOLÉON


Hotelul de lux, situat la o aruncătură de băț de Champs Elysées și de Arcul de Triumf, oferă o plimbare în atmosfera adevărată pariziană a unei case private. Decorul acestui hotel romantic reamintește una dintre cele mai frumoase pagini din istoria Franței, epoca împăratului Napoleon Bonaparte. Hotelul Napoléon, cu camerele sale confortabile individuale și spațioase, precum și suitele încântătoare, este proiectat pentru relaxare pentru doi sau familia, precum și pentru iubitorii de la Paris. La urma urmei, Hotelul Napoléon este la Paris. Situat în faimosul arondisment al optulea din Paris, într-un cartier de lux, eleganță și divertisment, acest hotel este ideal pentru o călătorie de afaceri, pentru cumpărături și vizitarea celor mai frumoase obiective turistice din capitală.

CAMERE ȘI LUX

НОМЕРА И ЛЮКСЫ

Cincizeci și una camere și același număr de apartamente – spațioase și liniștite, într-un elegant stil Empire, cu o ușoară atingere a modernității tipice Parisului. Răsfățați-vă cu liniștea unei curți înfloritoare sau cu prestigiul unei suite cu terasă și vedere la Arcul de Triumf sau la Turnul Eiffel. Atât de rare în Paris sunt spații mari conectate, ideale pentru familii.

 

RESTAURANT ȘI TERASA

РЕСТОРАН И ЕГО ТЕРРАСАRestaurantul Le Bivouac, unde domnește atmosfera confortabilă, așteaptă oaspeții de la prânz până la miezul nopții. Bucătarul oferă bucătărie tradițională franceză inspirată de produse sezoniere și mâncăruri din alte țări ale lumii. Terasa încălzită, ascunsă în spatele unui gard de bambus, este o continuă ideală a restaurantului, unde în timpul iernii și vara vă puteți relaxa și savurați o gustare în timp ce stați într-unul dintre cele mai frumoase zone din Paris.

SALA DVS DE CONFERINȚE LA ARCUL TRIUMFAL

ВАШ КОНФЕРЕНЦ-ЗАЛ У ТРИУМФАЛЬНОЙ АРКИTineti o intalnire sau o conferinta intr-un cadru privilegiat in apropiere de Arcul de Triumf, intr-o casa privata mare si eleganta – Hotel Napoléon. Opt camere de la 20 la 135 de metri pătrați sunt oferite pentru întâlnirile de clasă premium. Atmosfera de lux, serviciul de cinci stele și cea mai recentă tehnologie vor continua să vă uimească.

 
 
 
 

Întâlnire cu Napoleon nu garantăm, dar confundarea în atmosfera luxului istoric – cu capul!

 

Lasă un comentariu