Cele mai interesante evenimente din Italia: sfârșitul anului 2018 – 2019

Cele mai interesante evenimente din Italia

Prima lună de iarnă este un moment ideal pentru a vă plimba în trecut, pentru a vă inspira creativitatea artiștilor, pentru a vă surprinde invenții ingenioase și pentru a vă permite să vă duceți în lumea viselor la sunetele de melodii bine-cunoscute.

Concert  “Legenda lui Morricone” în Turin 08.12.18
Oaspeții vor avea ocazia să audă capodoperele unice ale unuia dintre cei mai renumiți compozitori care scriu muzică pentru cinema. Orchestra Symphony Orchestra a colaborat cu artiști precum Sting, Andrea Bocelli, Robbie Williams și mulți alții, la peste 600 de concerte în Italia, Germania, Franța, Anglia etc.

Concert “The Pop Xmas Symphonic Show” în Milano 21.12.18
Pentru prima dată în Milano, Gaga Symphony Orchestra va prezenta muzica pop specială simfonică: peste 60 de tineri muzicieni interpretează cele mai cunoscute și iubite hituri pop contemporane.

Recomandăm să vizitați site-ul oficial și să vă bucurați încă o dată de munca lor.: http://gagasymphonyorchestra.com/
Nu uitați să porniți sunetul!

The Pop Xmas Symphonic Show Concert Bla Bla

Expoziția „Apa ca microscop al naturii” din Florența 20.01.19
În galeria Uffizi din Florența a fost deschisă expoziția „Apa ca un microscop al naturii”. Expoziția principală este Codex Leicester de Leonardo da Vinci. Notebook-ul cu înregistrări științifice a fost investigat utilizând cea mai recentă tehnologie. În plus față de Codul Leicester, puteți vedea și alte manuscrise neprețuite Leonardo, în același timp, la expoziție.

Картинки по запросу Water as Microscope of Nature. Leonardo da Vinci’s Codex Leicester


Expoziția „Experiența Klimt” din Napoli de către 03.02.19

Expozitie multimedia dedicata vietii si muncii lui Gustav Klimt. Scopul expoziției este de a familiariza mai bine vizitatorii cu capodoperele și cu subiectul picturii de către marele artist austriac.

Klimt Experience at MUDEC - Milan Italy

Expoziția „De la Kandinsky la Botero” din Veneția 30.09.19
O expoziție unică, care prezintă evoluția artei secolului al XX-lea, va prezenta atât picturi faimoase, cât și sculpturi și lucrări care nu au fost expuse înainte. Un proiect cultural important, născut din dorința de a vorbi despre istoria artei, care este permanent actualizat prin picturi, tradiții și inovații, va prezenta lucrări de neegalat create în secolul al XX-lea.

Картинки по запросу palazzo zaguri venezia

Lasă un comentariu